საპნის დამზადების ინსტრუქცია დამწყებთათვის

საპნის დამზადების ინსტრუქცია

საპნის ფუძე დავჭრათ პატარა ნაჭრებად და გავადნოთ აერღუმელში ან ორთქლის აბაზანაზე 47-49 გრადუსის ტემპერატურაზე, მუდმივად ურიოთ, არ მივიყვანოთ ადუღებამდე. გირჩევთ, საპნის ფუძე პირდაპირ არ გაადნოთ ცეცხლზე. მაგალითად: ჩაასხით წყალი ჭურჭელში და დადგით ცეცხლზე. დაჭრილი საპნის ფუძე მოათავსეთ ცალკე თასში და მოათავსეთ ცხელ წყალზე. ამრიგად, საპნის ფუძე გადნება წყლის ორთქლით, და არა პირდაპირ, რაც შეამცირებს მასის დაწვის და დუღილის ალბათობას.

მას შემდეგ, რაც საპნის ფუძე მთლიანად გადნება, დაამატეთ თქვენი სასურველი სუნამო და ფერი.

ყველა საჭირო ინგრედიენტის დამატების შემდეგ ჩაასხით მასა ფორმაში.

როგორც კი საპონი გამაგრდება, ამოიღეთ იგი ფორმიდან. საპნის დამზადება დასრულდა, რჩება სცადოთ და ისიამოვნოთ თქვენი საპნით.

რა განსხვავებაა swirli გამჭირვალე ფუძესა და გამჭვირვალეს ფუძეს შორის?

ორივე გამჭვირვალეა, მაგრამ თვისებები განსხვავებულია. კრისტალურად გამჭვირვალე ფუძე არის მყარი და გამჭვირვალე, როგორც მინა, ხოლო swirli ფუძე გამჭვირვალეა, მაგრამ სავსეა ჰაერის ბუშტებით. ბრჭყვიალა რომ დავუმატოთ ორივე ფუძეს თანაბარი რაოდენობა, აშკარა განსხვავებას დავინახავთ. გამჭვირვალე ფუძეში ბრჭყვიალა ძირში ჩერდება, swirli ფუძეში კი ისინი თანაბრად ნაწილდება მთელ საპონში.

Swirl ბაზის უპირატესობები:

Swirl ბაზა შესანიშნავია ამქერცლავი საპნის დასამზადებლად.

Swirli შეღებილი ფუძეები არ გადადის ერთმანეთში, ასე რომ თქვენ შეგიძლიათ მიიღოთ სხვადასხვა ფერადი ფენები საპონზე.

გამჭვირვალე ბაზის უპირატესობები:

სუპერ გამჭვირვალე, იდეალურია ხსნადი ქაღალდის გამოსახულების საპონში დასასხმელად.

იდეალურია საპნის დეტალების საპონში ჩასასხმელად.

აქ ყველაფერია, რათა შექმნათ თქვენთვის სასურველი დიზაინის და არომატის საპონი

Shopping Cart